Uluslararası e-Twinning Projemiz -

Okulumuz İngilizce öğretmeni Derya KOCATEPE'nin ortaklarından olduğu "Y.E.P. You+English =Perfect" adlı uluslararası e-Twinning projemizin çalışmalarına başladık. Projemizin amacı yabancı dil öğrenmede öğrencilerin endişe ve ön yargılarını gidermek ve onları yabancı dil öğrenmeye istekli yapmaktır. Ülkemizde ve çoğu ülkede İngilizce ilk yabancı dil olarak öğretilmektedir. Ülkemizden ve faklı ülkelerden öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek öğrencilerimizin endişesini gidermek için çeşitli aktiviteler yapacağız. Çalışmalarımıza bir anket araştırması yaparak başlıyoruz. Aşağıdaki anketi bütün öğrencilerimizin cevaplamasını istiyoruz. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Anket için aşağıdaki linke tıklayınız.

Our school's English teacher Derya KOCATEPE is one of the partners of the international e-Twinning project "Y.E.P.You+English =Perfect".We have started the work of our e-Twinning project. The aim of our project is to eliminate the worries and prejudices of students in learning a foreign language and to make them willing to learn a foreign language. English is taught as the first foreign language in our country and in most countries. Teachers and students from our country and from different countries will come together and carry out various activities to relieve the anxiety of our students. We begin our work by conducting a survey research. We want all our students to answer the questionnaire below. Thank you in advance for your participation.

27.10.2021 358

27-10-2021