''LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI''NA BAŞLIYORUZ.

''LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI''NA BAŞLIYORUZ.

05.12.2023 90

Öğrencilerimizin girişimci,yenilikçi,dil becerisi yüksek,sorun çözebilen,iletişime ve öğrenmeye açık,öz güven sahibi,fikirlerini her ortamda ifade edebilen mutlu bireyler olarak yetişmesine imkan ve ortam sağlamak amacıyla çalışmalarımıza başlıyoruz.Bilimsel toplantılar yoluyla bilim,teknoloji,çevre,eğitim,tarih,kültür,edebiyat,sanet vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme,araştırma,rapor hazırlama,sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi hedeflenmektedir.Bu amaca yönelik olarak öğrencilerimize ulusal ve uluslararası ölçütlerde bilgi,beceri kazandırılması için Okulumuzda Ortaöğretim genel Müdürlüğü'nce yürütülen ''Liselerde Bilim UygulamalarıProgramı'' nı hayata geçiriyoruz.